Hvordan fikser jeg min køkkenhane?

Hvis din vandhane er utæt, undrer du dig måske over, hvordan jeg fikser min køkkenvask. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at være ekspert for at udføre jobbet selv! Der er nogle enkle trin, du kan tage for at få dit køkkenhane til at fungere som nyt igen. Følg disse instruktioner for at sikre succes. Nedenfor er nogle enkle trin til at reparere en køkkenvask vandhane. Efter en grundig inspektion bør du have den op at køre igen på ingen tid.

Køb reservedele

Hvis du er en erfaren gør-det-selv-mand, kan du købe de dele, du skal bruge til at reparere din vandhane. Du kan også købe reservedele fra en VVS-butik. Hvis du er usikker på den præcise type vandhane, du har, kan du bringe den til butikken for at få hjælp. En blikkenslager vil være i stand til at give dig de dele, du skal bruge. Når du har fundet de dele, du skal bruge, kan du fjerne vandhanens dele.

Fjern håndtaget

Fjern derefter håndtaget ved at skrue skruen ud, der holder det på plads. Sørg for, at skruen er fjernet. Hvis det er et dekorativt håndtag, skal du fjerne skruen og derefter nemt trække håndtaget af. Du skal bruge en skruetrækker for at skrue håndtaget af stammen. For at forhindre det i at falde af, mens du arbejder, kan du bruge penetrerende olie til at bryde sediment og rust, der kan have opbygget sig i gevindene.

Tag et billede

Hvis du ikke er en erfaren blikkenslager, kan en video eller et billede af den nøjagtige proces hjælpe dig med at diagnosticere problemet og reparere det. Hvis lækagen er lille, kan du prøve at rense de mineralaflejringer, der har opbygget sig i vandhanen, og fjerne dem. En professionel blikkenslager kan lave reparationer hurtigt og effektivt. Instruktionerne nedenfor er skrevet til en køkkenarmatur af mærket Delta for seks år siden, men trinene er stadig de samme for moderne vandhaner.

Sluk andre linjer

Efter at have identificeret, hvilken del der lækker, kan du spore problemet til vandforsyningsventilen. De fleste afspærringsventiler, også kendt som stopventiler, er placeret under vasken. Slukning af forsyningsventilen vil stoppe strømmen af ​​vand til vandhanen, men det er muligvis ikke kilden til lækagen. Hvis ja, så bør du prøve at lukke andre linjer og se, om problemet kommer fra en anden kilde.

Efter at have identificeret kilden til lækagen, kan du derefter rense delene med en opløsning af hvid eddike og vand. Hvis delene stadig ser ud til at være snavsede, kan du prøve at udskifte dem med nye. Når du er tilfreds med resultaterne, skal du geninstallere vandhanen og teste den. Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte en professionel VVS-installatør for at sikre, at det er løst for altid. Hvis alle disse trin ikke løser problemet, kan du altid prøve det næste trin.

Heldigvis er det nemmere at reparere en nivito.dk, end du måske tror. Selvom du ikke har nogen VVS-erfaring, kan du prøve nogle af disse simple løsninger først, før du ringer til en VVS-installatør. Selvom du skal bruge et par timer, kan et par dollars spare dig for mange penge og besvær. Og i mange tilfælde vil du være i stand til at få din vandhane tilbage til stand som ny på ingen tid!